Şehit Necati Sargın Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 276 315 46 87
WEB http://banazsnsal.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. 31 AĞUSTOS CADDESİ NO38 PK64500 BANAZ/UŞAK
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen nesillerin yetiştiği; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle SANATTA, SPORDA, BİLİMDE ve her alanda ‘‘ MODEL OKUL ’’ olmaktır.
MİSYON : ATATÜRK İnkılâp ve İlkelerine ve Anayasada ifadesini bulan, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin Milli, Ahlaki, İnsani, Manevi ve Kültürel Değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren ailesini, Vatanını, Milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Öğretim
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:20-15:55
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İlçemiz Uşak iline 32 Km. uzaklıkta, Uşak - Afyonkarahisar yolunda bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. Uşak İl merkezine 32 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :