UŞAK / BANAZ - Şehit Necati Sargın Anadolu Lisesi

Mustafa TEKİN - Almanca Öğretmeni

20.10.1969 (esası 12.04.1968) yılında Uşak/Banaz´da doğdu. İlkokulu, Manisa Turgutlu Namık Kemal İlkokulunda, Ortaokulu Almanya´nın Hamburg şehrinin Thadenstraße Hauptschule´de, Liseyi Manisa Turgutlu Ticaret Lisesinde okudu. 1992 Yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Alman Dili Anabilim dalından mezun oldu. 1993 yılında Konya ili Derecebucak ilçesi Gencek Kasabası İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Çorum ili Alaca Evci köyü ilkokulu, Denizhan İlköğretim Okulu, Uşak ili Banaz İlçesi Paşacık, Büyükoturak, Mahire Eynel ve 31 Ağustos ilköğretim okullarında sınıf öğretmeni olarak çalıştı. 2011 yılında alan değişikliği yaparak Eşme Şehit Cemalettin Avcı Anadolu Lisesine Almanca öğretmeni olarak atandı. 2013 yılından beridir de Banaz Şehit Necati Sargın Anadolu Lisesi´nde Almanca öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.